Pagina de start a forumului Harry Potter Harry Potter
Un forum hp pentru toti fanii!

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

My story

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Harry Potter -> Fan fiction
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
butterfly
Administrator
Administrator
butterfly

Data inscrierii: 01/Oct/2008

MesajTrimis: 01/12/2008 16:02    Titlul subiectului: My story Raspunde cu citat (quote)

Ok deci inca nu iam gasit un titlu potrivit :-D ,am gata inițialul capitol,povestea e inspirata din mai multe povesti .......sper sa va placa pe parcurs o sa descoperiti si cateva greseli de ortografie asa ca nu ma criticati prea tare e al 2lea meu fan fic :lol:

Capitolul I

Razele Soarelui luminau camera in care o fata cu parul brune lung ,cu ochi de un albastru superb stralucitor,cu dermă alba ca laptele,dormea linistita.Un zgomot infernal o scula pe micuta fetita care isi intinse mana fragile ca sa inchida ceasul care o sculase din somnul ei linistit.
Se indrepta catre baie ca sa se schimbe de pajama,in hainele ei normale.Isi lua o bluza de un albastru intens,cu o pereche de pantaloni bleo cu um mic fluture din strasuri pe piciorul drept,fluturele de pe pantaluni era identic cu cel de pe umarul drept al fetei doar ca cel de pe umar mai avea si o coroana deasuprea.Fata avea acel semn de la nastere,nu stia ce inseamna,dar era frumos.In piciare isi lua o poereche de sandalute albe cu barete in forma de X.
Cobora sa ia micul dejun impreuna cu doica sa care o crescuse de mica,caci parintii ei murisera intr-un accident de masina,sau asta era ceea ce ii spusesera toti.De fiecare data candi si intreba doica despre cum murise parintii ei aceasta incerca mereu sa evite subiectul schimbandul,era ceva ciudat in toata povestea asta dar prefera sa nu o mai intrebe nimic caci stia ca nu va obtine nici un raspuns din partea ei.Chiar daca aceasta nu vroia sa-I vorbeasca despre parintii ei ea tot o iubea caci era persoana la care tine cel mai mult pe lume,caci ea o crescuse cu atata dragoste si afectiune.
-Buna dimineata draga mea ai dormit bine?
-Da am dormit foarte bine..
-Hai mananca si fugi la scoala nu cred ca ar fi bine sa intarzii din întâia zi.
-Bine…
Dupa ce manca,umpik cam grabita,isi lua ghiozdanul si merse spre scoala.Can ajunse la poarta scolii un fior o trecu pe sirea spinerii,ii era frica dar de ce ,astepta de luni de zile ziua aceea ? « Gata,calmeazate intrii pe poarta acolo sunt copii ca si tine nu o sa patesti nimic,totul o sa fie bine ai asteptat luni intregi ziua asta nu mai esti un copil ai 14 ani ce Dumnezeu.Dar oare de ce mie asa de frica.. ?Ohh gata intru «
In data ce intra pe poarta scolii emotiile o cuprindeau din ce in ce mai mult.Erau multi copii in curtea scolii,ea merse si se aseza pe o banca la umbra sub o superba salcie care isi lasa crengile formand o mare de lacrimi..
-Hey, tu trebuiea sa fii fata cea nou nu ?spuse o fata inalta, cu parul roscat si cu ochi albastrii ca marea.
-Da eu sunt .Ma numesc Alina Haruno si am 14 ani.Tu cine esti ?
-Eu sunt Crystal Readheart am 14 ani ca si tine..si sper sa fim foarte bune prietene.Ce zici?
-Mi-ar placea….
-Ce zici daca ti-as face cunostinta si cu ceilalti..sunt foarte de treaba o sa te adaptezi repede.Hey veniti pana aici sa v-o prezint pe noua noastra colega.
-Buna eu sunt Alina Haruno am 14 ani si cred ca vom fi in acceiasi clasa.
-Buna eu sunt Jasmyn Goldrose am 14 ani ca si tine,Jasmyn era o fata inalta cu parul lung brunet si cu ochii caprui.
-Eu sunt Rendo Raincloud am si eu tot 14 ani si sunt incantat sa te cunosc esti o fata forte frumoasa,era un baiat inalt cu parul negru ca abanosul si cu o codita avea ochii de un albastru puternic.
-Therdo Derindo ma numesc am 14 ani,un chip vesel cu niste ochii ca doua mingi de tenis stateau in fata Alinei,baiatul era mai scund ca ceilalti dar era activ isi aminti ca atunci cane a intrase pe poarta Therdo se catara prin toti copacii din curte,fapt care o facu sa zambeasca nespus de tare.
-Sper sa ma inteleg bine cu toti.Dar cei cu fata aia de ce sta acolo singura ?
-Ea e Vannesa Magic e mereu cu nasul pe sus,fata cobora umpik tonul ca doar Alina sa o poata auzi,asta sa ramana doar intre noi mi se pare ca se cam da la Rendo,e cam geloasa acuma caci el sta cu noi si nu cu ea,chiar ma mir cum de Rendo e asa de vesel deobicei e inchis in el,mai singratic,dar cand tea vazut pe tine cred ca i sau cam aprin calcaiele,fata scoase un mic chicot de veselie.
Totul era complet noii ei colegi era foarte simpatici ,dar ceea ce nu stia ea era faptul ca aventura ei abia incepuse.
Prima ora aveam muzica clasa era imensa,in spate avea banci rosii,pentru fete ,si albaste ,pentru baieti.In fata clasei era ca un fel de podium unde era un pian imens de nuanță neagra cu marginile argintii,.
Profesorul de muzica era un barbat inalt musculos,cu parul blond si cu ochii verzi ca smaraldul.Pe chipul lui se simtea blandetea si sinceritatea lui.
-Buna ziua copii.Ce faceti vati pregatit ?Vad ca avemj o colega noua,te rog sa vii inh fata sa te prezinti.Alina cobora scariele pana in fata clasei.
-Buna eu sunt Alina Haruno am 14 ani si sper sa ma inteleg bine cu toata lumea.si un zambet mic ii aparu pe fata.
-Deci sa incepem ora,Alina as vrea sa vad cum canti,asa ca ramai aici si canta de aici,dandu-i o foaie cu versurile unui cantec,asculta pianul si canta cu mine…..sunetul pianului rasuna in clasa si odata cu el vocea Alinei.Cu totii erau uimiti de vocea minunata pe care o avea fata,multi incepura sa danseze,toti cu exceptia Vannesei,care era bosumflata vazand cat de populara devenise fata, si a lui Rendo. « Fata asta chiar are talent ..oau nu credeam ca stie sa cante asa de bine »
-Rendo,vino in fata si ia o partitura,restul stati jos,Alina tu ramai aici,vreau sa canti o piesa cu Rendo,as vrea sa vad cum te comporti la un duo.
-Ah chiar trebuie stiti ca nu-mi place sa cant ?
-Da trebuie,tu ai cea mai frumoasa voce dintre toti baietii din clasa,deci sa incepem..Alina tu o sa incepi…muzica cuprinse din nou intrea clasa pe la jumatatea piesei vocea lui Rendo rasuna uimitor « Ce voce superba are,si el care zicea ca nu stie sa cante ».
Ding !Ding !Clopotelul incepu sa sune zgomotos,anuntand pauza toti se ingramadeau la usa,Alina merse sa-si ia ghiozdanul si iesi impreuna cu Jasmyn si Crystal din clasa.

La sfarsitul orelor,cu totii plecau acasa….
-In ce directie te duci ?
-Eu merg in dreapta voi ??
-Eu o iau la stanga cu Jasmyn,iar Therdo sta peste strada.
-Tot la reapta merg si eu,se auzi o voce din spate..era Rendo…,daca vrei putem merge impreuna.
-Bine,hai sa mergem pa fetelor,pe drum nici unul nu scoase o vorba,intunericul se lasa peste oras,eu stau aici…pa,fata il saruta pe obraz si intra in casa.
Baiatul rosi si isi continua drumul,statea la o strada distanta de casa fetei .Intre timp Alina statea in bucatarie si isi astepta doica care,surprinzator nu era acasa.
-Buna seara.Ce faci Alina ?Inca nu te-ai dus sa te culci ?
-Nu,te-am astepta unde ai fost ?
-Am fost pana la o veche prietena.
-Nu stii deloc sa minti….ma duc sa ma culc.Alina urca sus isi lua pijamaua si intra la dus.Apa se scurgea lin pe pielea alba ca laptele a fetei.Cand iesi de la dus se imbra intr-o pijama rosie de catifea,cu un fluture pe spatele bluzei.Se baga in pat si lasa intunericul sa o cuprinda.
~Flashback~

« O fetita cu parul brunet statea intr-un colt al camerei intunecate,cu ochii in lacrimi.Geamurile camerei erau deschise si racoarea serii o cuprindea …..
-Nu ..ai grija !!!stricatul fetei se auzea ca un ecou in noapte »
~End Flashback~
-Iar visul acela dar oare ce inseamna ?in ultimele luni avea in fiecare seară acel vis,nu ii povestise nimic doicii sale caci nu vroia s-o sperie dar era ceva ciudat.Simtea ca si cum mai vazuse o data acele imagini.Dar unde si cand ?
Dimineata isi facu aparitia si fata se ridica din pat indreptanduse spre baie.Azi se imbracase cu o rochie rosie mulata,cu un fluture auriu jos in coltul rochiei.
-Neata !Am plecat la scoala..
-Nu mananci inainte sa mergi la scoala ?
-Nu nu mananc nu am timp,trebuie sa ajung la scoala.Pa
Afara statea Rendo si o astepta…
-Ce faci ?
-Bine,ce cauti aici ?
-Am decis sa te astept ca sa mergem impreuna la scoala,sper ca nu te superi..
-Nu ma supar,asa am si eu companie pana la scoala.
Cladirea scolii aparu in fatal or Crystal si Therdo stateau sprijiniti de cladire.
-Gata pentru inca o zi de scoala ?
-Da ,gata abia astept sa vad ce profesori mai avem.
Ziua aceea parea ca nu se mai termina profesorii intrau si ieseau din clasa,candsunetul clopotelului anunta ca insfarsit orele luasera sfarsit pentryu acea zi.
-Un moment,directorul scolii intra in clasa facundu-i pe elevi sa scioata un oftat.As vrea sa va anunt ca peste o luna vom avea un bal de Craciun prezente e obligatorie.
Luna aceea trecu ca vantul,ziua balului se apropia cu pasi rapizi.Cu toti erau agitati multi aveau deja pereche ,dar Alina nu avea si nici Jasmyn sau Crystal nu aveau,Vannesa se tot dadea pe langa Rendo sperand ca acesta o va invita ca sa meraga cu el la bal,dar el nu-i dadea nici o atentie « Ar necesită sa ma duc s-o invit pe Alina dar ce ma opreste ??De fiecare data cand sunt in preajma ei simt cum un fior ma trece pe sirea spinarii. »
-Alina,aa ma intrebam daca ai vrea sa vii cu mine la bal ?
-Pai ..bine vin cu tine la bal caci nu am inca partener.Oricum mai este aproape o saptamana pana la bal,inca nu m-am decis cu ce sa ma imbrac, fetelor voi v-ati decis ?
-Ah inca nu,trebuie sa merg pana la mall ca sa-mi gasesc o rochie perfecta pentru aceasta ocazie.
-Eu deja am gasit o rochie perfecte,dar nu va dau mai numeroase indicii o s-o vedeti in ziua balului.

To be continued
O sa pun capitolul II cand o sa-l termin....si cu ocazia asta va tin umpik pe jar :lol: .Astept parerea voastra :-D
animal:fiara (leopard alb)
buha:Bibi
animagus:CAINE
personaj:GINNY WEASLEY
puncte:3500
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
crystal
ordinul lui merlin II
ordinul lui merlin II
crystal

Data inscrierii: 16/Noi/2008
Localitate: casa:CERCETASI / animalut = fireheart / bufnita = firefeather / post = atacant

MesajTrimis: 01/12/2008 16:42    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

uau,e SUPER pana acum.ma simt onorata ca m-ai bagat in povestea ta!(crystal este personajul inventat de mine)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
butterfly
Administrator
Administrator
butterfly

MesajTrimis: 01/12/2008 17:04    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Deci e gata si capitolul 2

Capitolul II

~Flashback~

« O fetita cu parul brunet statea intr-un colt al camerei intunecate, cu ochii in lacrimi.Geamurile camerei erau deschise si racoarea serii o cuprindea …..
-Nu ,ai grija ! strigatul fetei se auzea ca un ecou in seară .
-Tura viitoare e randul tau nu-mi vei mai scapa inca odata»
~End Flashback~
O lacrima cristalina se scurse pe obrazul fetei.Visul o urmarea ca o umbra,dar in noaptea asta ii aparura imagini noi pe care nu le mai vazuse pana acum.Se ridica din pat sui se intrepta spre baie.Isi lua pe ea o bluza de un verde smarald,o pereche de pantalaloni vrde inchis cu un fluture pe buzunarul drept de la spate.Isi prinse parul sus intr-o coada care ii ajungea pana in dreptul umerilor lasandu-si bretonul in fata,in picioare isi lua o pereche de tenisi albi cu dungi verzi si cobora scarile in mare graba.
Casa parca era pustie,pe masa din bucatarie gasi un bilet in care Anne,doica sa ii spunea ca plecase la cumparaturi.Fata isi lua ghizdanul si pleca spre scoala,pe drum se injtalni cu Rendo ..
In curtea scolii era o galagie de nedescris toti erau veseli caci mai erau doar o zi pana la bal.
-Hei !aici suntem.Ce faceti ?Jasmyn ,Crystal si Therdo
-Neata!
-Buna, spuse Rendo umpik plictisit.
-Azi avem prima ora mitologie abia astept sa vad ce ne mai spune profu azi.
Intrara in clasa si dupa ei intra si profesorul lor, D-ul Gheri era un om tanar, dar nespus de intelegetor si vesel, mereu le dadea teme amuzante,avea un par roscat umpik carliontat si cu o carare intr-o parte.
-Buna copii azi vom vorbi despre o noua poveste.Este vorba despre un imperiu. Imperiul Fluturilor,care era cel mai mare si mai influent regat din LumeaMagica.Se spune ca acum 14 ani sa nascut o fata care avea o vigoare imensa.Ea era fata celor doi imperatori Rosa si Leon,ea purta numele de Alina.Mica printesa era in mare pericol caci intr-o zi dusmanii Imparatiei Fluturilor, au atacat castelul in care era mica printesa,acestea au omorat tot in calea lor ajungand astfel la familia imperiala.Parintii copilei si-au dat viata ca sa o apere,Leon a murit injungiat de catre sabia generalului,iar Rosa din cauza ca si-a consumat toata energie pentru a pune o magie puternica asupra fetei.Ca prin minune fata a supravietuit si se spune ca o iubită a gasit-o si a aduso aici pe Pamant.Se spune ca Imperiul Fluturilor mai exista si astazi fiind condus de catre sora imparatului Leon,care o cauta inca pe Alina sperand ca o va gasi.Dar nu numai ea o cauta pe micuta printesa ci si regele taramului Noptii,care vrea inca sa o omoare pe fat aca sa poata fi el cel mai puternic om din intreg universul.
Povestea starni multe comentarii printre care si numeroase intrebari.Toti isi fluturau mainile pe sus in speranta ca profesorul le va raspunde la intrebari.
-Dar ce sa intamplat cu fata dupa ce a fost adusa pe Pamant ?
-Pai se spune ca ea nu stie nimic despre origine ei si ca atunci cand va afla tot adevarul prietenii sai o vor ajuta sa treaca peste tot.Dar totul este doar o poveste asa ca nu o luati in serios.Ca tema vreau sa vad cata imaginatie aveti si sa creati un parfum folosindu-va de indiferent ce vreti voi.Acum sunteti liberi.
Clopotelul anunta pauza si toti se ingramadira spre iesire.
-Ce faci printeso ? Therdo chicotea pe langa ei si o amuza pe Crystal care rosea atunci cand el se apropia foarte tare de ea.
-Oara de mitologie a fost super chair m-am amuzat imi venea sa rad in momentul orei dar m-am abtinut.
Rendo nu scotea un cuvant, statea sprijinit de corpul unui copac si privea cerul.
-Hey la ce te gandesti ? Alina se aseza langa el facundu-l pe acesta sa se dea mai incolo.
-La nimic, raceala din vocea lui era de nedescris fata simtea cum el era din ce in ce mai distant fata de ea, si lasa o lacrima sa i se scurga pe obraz.Ce ai patit ?
-Nimic ,fata se ridica stergandu-si lacrima,in timp ce Rendo o prinse de mana si o opri.
-Nu stii sa minti se vede pe fata ta ca esti trista spune-mi ce ai patit ?
-Alo hai in clasa incepe ora !
« Ah mersi Jasmyn ai picat la tanc nu mai stiam ce sa inventez ca sa scap »isi spuse fata in mintea ei.
Ziua aceea trecu ca gandul.Cand pleca spre casa Alina vazu ca Rendo o astepta la poarta scolii.
-Sper ca nu ai uitat de bal.
-Aaa, uitase perfect de bal si mai ales uitase ca partenerul ei era Rendo.
-Da asa credeam si eu ai uitat complet de bal.Alina balul e maine seara sper ca nu ai te-ai razgandit.
-Nu,nu m-am razgandit.Am ajuns pa pa!
-Pa! «Ce simt pentru ea oare ? De ce cand sunt langa ea simt ca ma pierd ?»baiatul era comfuz nu stia ce simte pentru ea.
Soarele lumina bolta cereasca cu razele lui aurii.Alina se scula si merse la baie pentru a se schimba,zi isi lua o rochita bej cu un fluture desenat pe componentă dreapta.Parul il impleti inro coada si isi puse o agrafa ca sa-si tina bretonul.Trebuia sa se intalneasca cu prietenii pentru a stabili la ce ora sa se intalneasca ca sa merga la bal.
-M-ati asteptat mult ?
-Nu abia am ajuns si noi si ati stabilit la ce ora ne intalnim ca sa mergem la bal ?
-Pai asta vroiam sa va zic sa nu treceti pe la mine ca vreau sa ramana secreta imbracamintea mea pana ajung in sala balului.
-N-ai uitat ceva, o voce se auzi din spate, Rendo, parca trebuia sa fii partenere mea la bal ?
-Pai voi fi dar …nu o sa ma vezi nici tu imbracata pana diseara cand voi intra in sala balului.
-Ah bine, deci ne vedem acolo pa , Jamyne Crystal si Therdo plecara.Alina si Rendo se indreptara spre casa.Niciunu nu scoase un cuvant pe tot drumul
Seara se lasa peste oras si toti erau acum in sala balului.
Jasmyn era imbracata intr-o rochie galbena cu bretele foarte subtiri si avea in picioare o pereche de pantofi asortati.Crystal avea o rochie alba pana la pamant cu niste floricele desenate in diagonala si cu o pereche de sandalute argintii.Therdo era tot dichisit si aranjat purta o pereche de pantaloni negrii cu o camasa alba cu o cravata rosie,in timp de Rendo era imbracat intr-o pereche de blugi albastrii cu o camasa scoasa din panloni si cu cravata lasata mai larg.
-Buna seara, toti ramasera uimiti uitanduse la fata care statea in fata lor,Alina era imbracata intr-o rochie neagra pana la genunchi cu o dunga de sclipici rosu pe fata si un fluture,tot din sclipici pe spate.In piciare avea o pereche de sandale rosii care se incolaceau in jurul picioarelor fetei ca un sarpe.Rochia ii pune in vedere pielea ei alba ca laptele si ochii sai albastrii.
-Oau ! Arati grozav,si rochia asta sta super pe tine.Therdo ramase absolut uimit de infatisarea fetei,lafel si Cystal si Jasmyn. « Arata ideal ! Rochiea aia sta atat de bine pe ea parca ar fi fost facuta spaecial pentru ea.Ce ma apucat,doar nu imi place de ea. »
-Intram ?
-Bine haide.
Sala balului era plina cu oameni,care atunci cand intra Alina isi intoarsera capul ca sa vada cine a intrat.Cu toti erau uimiti de frumusetea fetei si baietii tot veneau sa o invite la dans.Therdo dansa in mijlocul ringului de dans cu Crystal,pe o componente forte vesela,in timp ce Jasmyn vorbea cu partenerul ei,partenerul ei era un baiat inalt cu parul roscat si ochi caprui.Alina iesise afara pentru a avea umpik de liniste,caci inauntru toti baietii stteau pe capul ei.Rendo o vazu iesind si o urmari ca sa se asigure ca e bine,dar cand iesi nu o mai vazu parca ar fi inghitito pamantul. « Dar unde s-a dus ? Acum cateva minute era in fata mea si acum.. »Baiatul o vazu pe Alina langa rau.Reflectia lunii se vedea stralucind in apa
-Ce faci afara ? Ar necesită sa fii inautru cu ceilalti.
-Imi place sa privesc cerul noaptea ma linisteste.
Alina si Rendo plecara ultimii de la petrecere.Si in drum spre casa niciunul nu scoase o vorba pana cand, un cutit cazu ca din senin si o rata deosebit de putin pe Alina lasandu-i doar o zgarietura pe umarul stang, lasand o picatura de sange sa se scurga. Fata scoase un mic tipat de durere si o lumina mov o inconjura in timp ce ochii sai incepura sa sclipesca si culoarea lor sa se intensifice. Rendo ramase total uimit cand o vazu pe fata. Alina se ridica umpik in aer si dupa era sa cada sa se loveasca daca nu o prindea Rendo.Acesta o duse acasa unde Anne se sperie foarte tare vazand in ce situație este fata.
-Ce sa intamplat ?
-Pai un cutit a cazut de nicaieri si a ranito la bratul stang, apoi ceva mov a inconjurat-o si ochii ei se facura din albastru deschis un albastru inshis,vocea baiatului era tremurata din cauza socului pe care tocmai il avuse.

~Flashback~
O pajiste mare se intindea in fata ei, mii de fluturi se invarteau in jurul unei fetite care pe cap purta o coroana din flori multicolore.O femeie care purta o rochie rosie pana in pamant cu maneci scurte cu o coran ape cap ,cu parul lung roscat si cu ochii albastrii veni la fetita si o lua de manuta ducand-o spre palat. Un caine ii aparu in fata fetitei si soția ii spuse sa nu intre in panic adar copila nu se putu stapani, si o lumina mov o inconjura ridicand-o in aer ,ochii sai devenira de un albastru inchis si un jet de lumina tasni din mainile fatei catre caine.Apoi fetita cazu lesinata la pamant.
~End Flashback~
-Ce sa intamplat ? A .Ce cauti tu aici ?
-Pai un cutit a aparut ca din senin tea ranit tea inconjurat o lumina mov si dupa ai lesinat si te-am adus aici.
-Dar tot nu mi-ai raspuns la a doua intrebare, ce cauti tu aici ?
-Am vrut sa vad cum te mai simti, dar cand am ajuns nu erai treaza asa ca am decis sa nu te trezesc si sa astept sa te trezesti singura.
Parca o sageata ii strapungea umarul fetei, simtea cum cineva ii infingea un cutit in umar dar foarte lent pentru a intensifica durerea. Rendo se apropie de ea si vazu ca pe aceasta inca o durea bratul.
-Esti bine ? Inca te doare ?
-Doar umpik, o sa-mi treaca, fata se ridica din pat si il saruta pe baiat pe obraz.Multumesc ca m-ai ajutat atunci cand am lesinat.
-Nu ai pentru ce.Fata simti raceala din vocea lui « Ce e cu el acum cateva minute isi facea griji pentru mine si acum e la fel de rece ca intodeauna, nu o sa-l inteleg niciodata »simtea umpik de furie combinata cu dragostea imensa pe care io purta si o lumina mov ii inconjura mainile lasand un jet de lumina sa alunece din mainile sale care se transforma intr-un fluture din lumina. « Ceva nu e in regula cu mine,mai intai visul acum asta Anne are multe explicatii sa-mi dea »
Dupa ce baiatul pleca Alina cobora jos si incepu sa o intrebe pe Anne despre visele si despre lumina accea mov.

To be continued...

E umpik mai mic ca primul dar nu am ce face sper sa va placa. :-D
Sus
crystal
ordinul lui merlin II
ordinul lui merlin II
crystal

Localitate: casa:CERCETASI / animalut = fireheart / bufnita = firefeather / post = atacant

MesajTrimis: 06/12/2008 11:18    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

super continuare!abia astept sa pui si urmatorul capitol! :-D
Sus
butterfly
Administrator
Administrator
butterfly

MesajTrimis: 07/12/2008 23:12    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Capitolul III

Alina tot o intreba pe Anne ce se intampla cu ea, dar aceasta nu ii raspundea nimic.Alina era asa de furioasa incat un jet de lumina tasni din mainile sale si iesi pe geam.
-Vei afla adevarul la momentul potrivit, draga mea, totul la momentul potrivit.
-Dar cand ? Lacrimile fierbinti ale fetei se prelingeau pe obraz. Simtea cum un foc o ardea de dinauntru si ii ia tot aerul. Simti cum ceva o fulgera si cazu lesinata la pamant, speriind-o pe Anne.

~Flashback~
O pajiste mare se intindea in fata ei, mii de fluturi se invarteau in jurul unei fetite care pe cap purta o coroana din flori multicolore.O femeie care purta o rochie rosie pana in pamant cu maneci scurte cu o coran ape cap cu parul lung roscat si cu ochii albastrii veni la fetita si o lua de manuta ducand-o spre palat. Un caine ii aparu in fata fetitei si soția ii spuse sa nu intre in panic adar copila nu se putu stapani, si o lumina mov o inconjura ridicand-o in aer ,ochii sai devenira de un albastru inchis si un jet de lumina tasni din mainile fatei catre caine.Apoi fetita cazu lesinata la pamant.
Intunericul cuprinse Palatul Fluturilor siprintesa nu se mai trezea, langa patul copilei o femeie roscata statea si plangea.
Zgomote ciudate se auzeau venind din afara, platul era atacat. Fetita se destepta si vazu cum o persoana intra in camera, si incepu sa tipe. Parintii ei intrara in camera si barbatul se indrepta spre ei lasand-o pe fetita care se aseza in colta si incepu sa planga din cauza fricii.
-Nu ai grija !strigatul fetei se auzea ca un ecou in noapte
-Tura viitoare e randul tau nu-mi vei mai scapa inca odata.
O nevastă intra in camera si o lua pe copila in brate, trecand cu ea printr-un portal.
~End Flashback~
Alina se trezi si vazu cum curgeau apele de pe ea « Visul seamana atat de mult cu povestea de la ora de mitologie », parca toate visele ciudate din ultima vreme se unise si cree aceasta poveste. Merse la baie si se imraca cu o bluza neagra cu un fluture rosu pe spate si cu o pereche de blugi si in picioare o pereche de tenisi rosu inchis.Simtea cum cineva iar fi smuls inima din piept nu vroia sa o vada nimeni asa nu-i placea sa fie demna de mila.
Pleca spre scoala grabita sa nu intarzie.
Sub un copac din curea scolii stateau Crystal, Jasmyne, Therdo si Rendo.
-Ce so fi intamplat cu Alina de intarzie ?
-Nu stiu am trecut azi dimineata prinafa casei si nu era acolo, deobicei ma astepta si am venit aici crezand ca o s-o gasesc aici.
Alina intra pe poarta scolii si toti serira pe ea sa vada de ce a intarziat.Fata trecu pe langa ei ca fulgerul si ii lasa in urma nedumeriti. « Ce are de ce a trecut asa pe langa noi de parca nici nu am fi fost aici ? Oare e suparata ? »Remdo era cumplit de nedumerit nu stia ce patise. Acesta alerga spre fata prinzand-o de mana si tragando mai langa el.
-Ce ai patit, de ce ai trecut asa de noi ?din vorbele lui se simtea tandretea si toto data tristetea.
-Nu am nimic, lasama in pace. Raceala din vocea fetei era de nedrescris Rendo simtea cum il indeparta de ea. O lacrima se scurse pe obrazul fetei, baiatul o stranse la pieptul lui si o saruta cu tandrete, dar fata il indeparta de ea si fugi spre cladirea scolii plangand, simtea cum tristetea o acapara pe zi ce trece ,rasuflarea era din ce in ce mai slaba la cativa metrii de intrarea in scoala fata cazu in genunchi si incepu sa planga. « De ce mi se intampla mie toate astea ? De ce nu pot fi fericita ? Ce simt pentru el ? »
Undeva prin curtea scolii Rendo state ape iarba abia putandu-si stapani lacrimile, fata iubita il repinse, il indeparta de ea. « Ce are de ce m-a respins ? Si ea vroia acelas fapt am simtit asta dar ce sa intamplat cu ea ? »
Clopotelul se auzi sunand anuntand inceperea orelor.Azi prima ora aveau mitologia.
-Buna ziua ! Astazi vom continua povestea de data trecuta deci unde am ramas ? A da v-am spus despre mostenitoarea tronului din Imperiul Fluturilor. Ei bine dupa cum stiti exista patru elemente apa, foc, aer si pamant. Si bineinteles ca fiecare element are cate un stapan. Se spune ca stapanii elementelor mistice vor fi prietenii printesei. Ei o vor ajuta sa ridice Imperiul Fluturilor la gloria lui de dinainte. Stapanii elementelor sunt intitulati si cei patru mistici antici. Misticul de apa poate ca controleze forța apei sa o modeleze dupa bunul lui plac. Misticul de foc are eficacitatea sa contruleze focul sa arda sau sa sece de apa tot ce vrea el. Misticul de aer are puterea sa raceasca clima si sa provoace furtuni. Si nu in cele din urma misticul de pamant poate sa provoace cutremure si sa controleze pamantul. Ei isi vor gasi puterile in mod accidental.
Sunetul clopotelului se auzi din nou pe coridoarele scolii anuntand terminarea orelor, azi nu faceau dacat întâia ora caci profesorii aveau consiliu.
Alina iesi in fuga din clasa evitandu-i pe ceilalti in distinct pe Rendo care alerga dupa ea.
-Stai, Rendo o prinse de mana si o stranse la pieptul lui. Ce ai patit ? De ce fugi de mine ?
-Lasama nu vreau sa vorbesc cu nimeni.
-Hei uitate la mine spune-mi ce ai patit ? Se asezara pe o banca din posterior sub o salcie si Alina ii povesti visele acelea ciudate si toate acele lucruri ciudate. Fata simti ca si cum o piatra i sa lua de pe suflet. Rendo o imbratisa cu pasiune si o saruta cu pasiune, de data asta nu il mai indeparta pe baiat ci ii raspunse si ea cu un sarut.Isi dorea ca momentul acela sa nu se termine niciodata.
Din copac cazu un cutit care o nimeri in bratul stang, siroaie de sange curgeau din bratul fetei. Rendo o lua si o duse la el acasa si o bandaja. Fata simtea inca o durere ingrozitoare in bratul stang.
-Esti mai bine ?
-Ma mai doare umpik dar e bine, nu am nimi, fata nu mai apuca sa rosteasca cuvantul si Rendo o saruta facand-o pe aceasta sa tresara.
-Ai vrea sa fii prietena mea ?
-Da vreau, fata simtea pentru prima data in ultimele zile ca e fericita, simtea ca si cum toate problemele ei ar fi apus, era un sentiment de nedescris.
-Ai vreo idee cine a fost cel care te-a atacat ?
-Nu nu stiu cine ar putea fi, dar mai ales dece ar fi vrut cineva sa ma atace ?
Rendo o stranse pe Alina si o saruta suav. Fata se ridica si pleca acasa condusa de Rendo care nu vroia sa o lasa sa mearga singura.
Urmatoare veni rapid Alina merse la baie si se schimba intr-o fusta mov si cu o bluza violet cu un fluture in colt si in picioare isi lua o pereche de balerini movi cu argintiu si pleca la scoala.
Prietenii ei stateau pe iarba si vorbeau, cand o vazu pe Alina, Therdo alerga pana la ea.
-E adevarat ce am auzit ? Esti cu Rendo?
-Da, sunt cu el. De ce ? Esti gelos ?un zambet se arata ape fata dulce a fetei.
-Nu nu sunt gelos, credeam ca Rendo ma mintit cand mi-a zis. Am necesitate de un sfat. Baiatul o lua pe Alina si se duse pe o bancaca sa se aseze. Rendo se uita suspicios la cei doi « Ce fac acolo ? Daca incerci sa mi-o iei te distrug Therdo ! ».
-De ce fel de sfat ai trebuință ?
-Imi place de o fata si as vrea sa stiu ce va place voa fetelor sa primiti.
-Pai depinde de gusturile fiecareia dar in rarisim noua ne plac atentiile mici, cum ar fi un buchet de flori, florile noastre preferate in mod special.
Ochii lui Rendo erau plini de gelozie uitanduse la cei doi.
Clopotelul suna anuntand prima ora, azi aveau doar o ora care se termina destul de repede facandu-i pe toti foarte fericiti.
Rendo o astepta pe Alina in fata portii si o prinse de mana atunci cand fata iesi pe poarta.
-Ce faceai cu Therdo acolo ?
-Mi se pare mie sau esti gelos ?
-Nu sunt gelos de ce as fi ? Poti sa stai cu cine vrei tu nu-mi pasa.baiatul dadu sa plece dar Alina il prinse il trase spre ea si il saruta.
Cei doi mersera lipiti unul de altul pana ce au ajuns la Alina.
-Haide pana la mine sa bem un suc Anne nu e acasa si sunt singura cateva zile.
Cei doi urcara pana sus la ea in camera si pe masa Alina vzu un biletel : « Acum 13 ani mi-ai scapt dar de data asta nu imi vei mai scapa », o durere de cap o facu pe fata sa cada in genunchi si imagini din visul sau ii apareau in minte. Rendo ridica biletul si se aseza in genunchi langa Alina si citi biletul.
-Ce inseamna asta ? Ce dement ar putea scrie asta ?
-Asta e aceiasi replica ca cea din visul meu, acel barbat care i-a omorat.
-Despre ce vorbesti? E doar un vis nu ar putea fi adevarat. Baiatul o stranse tare la pieptul lui si ii sterse lacrimile fierbinti ale fetei.
Usa de la parter se auzi si Anne intra in casa.Fata fugi, urmata de Rendo, la parter .
-Cine sunt ? siroaie de lacrimi se scurgeau pe obrajii fetei. Ce sunt ?
-Ce sa intampla aici ? Ce-ai patit draga mea ?
-Uite aici, fata ii intinse biletul pe care il gasise in camera ei.
Anne ramase aproape paralizata dupa ce citi biletul « Nu credeam ca dupa 13 ani inca o mai cauta ! Cred ca e timpul ca Alina sa afle tot adevarul, trebuie sa o duc inapoi in LumeaMagica unde poate fi protejata mai bine, imparateasa va afla ca Alina e la mine, nu mai pot ascunde asta », batrana ofta adanc si se aseza pe un scaun de la bucatarie.
-Ah bine cred ca e timpul sa aflii tot adevarul, batrana ii povesti totul fetei pana in ultimele detalii, fata nu mai stia ce sa zica ,dar intr-un final…….

To be continue...

Asta a fost un capitol special pentru o prietena de pe alt forum de asta e asa scurt :lol:
Sus
rosario moka
desinger(medalie de onoare)
desinger(medalie de onoare)
rosario moka

Data inscrierii: 08/Noi/2008

MesajTrimis: 08/12/2008 00:01    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

suuper,n'am terminat de citit,dar pana acum mi se pare grozav!mersi ca mai pus si pe mine :-D
off:vrei sa intri si tu in povestea mea?:D
animagus:CERB
personaj:Ginny Weasley
bufnita: Puresnow
puncte:4445
Cufar:o pisica cu varful cozii si urechilor argintii si ochi verzi;nimbus 2009;ureche extensibila
Sus
crystal
ordinul lui merlin II
ordinul lui merlin II
crystal

MesajTrimis: 08/12/2008 13:47    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

super super super!BRAVO!YEEEY! pune continuarea mai repede ca altfel ma supar pe tine chiar daca asta inseamna ca tot entuziasmul meu( :rofl: bounce :mbounce: ) se duce!
Sus
butterfly
Administrator
Administrator
butterfly

MesajTrimis: 08/12/2008 14:51    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Deci asteptarea voastra a luat sfarsit... :lol: in premiera capitolul 4 :lol:

Capitolul IV

-M-ai mintit, in tot acest timp am crezut ca parintii mei murisera intr-un accident de masina, si defapt ei au fost omorati. Rendo incerca sa o linisteasca dar fata era prea nervoasa si il indeparta pe baiat de ea. Se ridica de lamasa si pleca in camera ei, baiatul si Anne o prinsera din urma, Rendo o trase spre el. Ah !esti fierbinte m-ai fript, baiatul ardea la inceput Anne a crezut ca are febra dar
-Esti firbinte dar nu pentru ca esti bolnav, tu esti unul dintre legendarii mistici, tu esti misticul de foc.
-Asta e o nebunie nu am cum sa fiu eu misticul de foc, stiu foarte bine ca parintii mei sunt de pe Pamant.
-Nu tebuie neaparat sa ai gene magice puterile le poti capata pe parcurs.
Fata se opri din plans si sari in gatul baiatului care inca era cumplit de fierbinte, dar nu-i pasa, era ata de fericita incat inima ii sarea din piept.
-Terminati, acum trebuie sa stiti ca totul trebyuie sa ramana secret, asasinul parintilor tai nu trebuie sa afle ca deja a fost ales misticul de foc, sau mai ales ca tu stii deja tot adevarul. Nu trebuie sa afle nimeni nici macar prietenii vostrii.
-Dar parintii mei pot afla ?
-Nu nimeni perfect nimeni nu poate afla adevarul.
Anne iesi din camera si cobora scarile, lasandu-i pe cei doi singuri. Rendo era inca teribil de uimit in timp ce fata era acum mai fericita caci stia ca nu e singura si ca el era acolo pentru ea. Baiatul o stranse in brate si o saruta.
-Eu trebuie sa plec, ne vedem maine la scoala trec sa te iau maine dimineata ca sa mergem impreuna, baiatul pleca lasand-o pe fata sa se culce in pijamaua sa rosie cu fluturasi.
Razele aurii ale soarelui luminau incaperea fetei, Alina merse la baie si se schimba intr-un plover gri din doua piese o bluza fara maneci pe gat si o bluza pana sub sani si desfacuta la umeri cu o pereche de pantaloni negrii din raiat si o pereche de adidasi in picioare, cu fluturasi rosii pe papucul drept.
Fata cobora grabita scarile si iesi afara, in curtea casei Rendo statea si o astepta sprijinit de un copac. Pe drum baiatul nu scoase un cuvant « Ce are, iar e distant ? ».
In curtea scolii toti se adunasera la afisier. Crystal veni intr-un un suflet pana la fata .
-Mergem in tabara ! Sunt doar cateva locuri si profii au decis cine va merge, mergem noi duoa Rendo, Jamyn, Therdo, Vannesa, Nik, era un baiat brunet cu ochii verzi care era extraordinar de timid, in afar aca merge si tipa aia totul e super ne vom distra. Trebuie sa mergem sa ne facem bagajele si ne intalnim in 2 ore aici la scoala ca sa plecam.
Cele doua ore trecura ca vantul, toti erau adunati si gata de plecare, directorul scolii insotit de un baiat brunet cu parul brunet si rebel.
-Ma bucur ca sunteti toti, el este Daniel si va fi cel care va va ajuta pe parcursul timpului pe care il veti petrece in tabara pentru muzical.
-Eu sunt Daniel Withestar, am 16 ani sunt umpik mai mare ca voi, ochii baiatului se oprira pe Alina « Nu, nu se poate nu poate fi ea, Alina ? ».
Se urcara in autobuz si acesta porni brusc facand-o pe Alina sa-si piarda echilibrul, Rendo nici nu apuca sa faca un pas ca sa o prinda, caci Daniel era mai iute ca el, o prinse pe fata imediat.
-Ai grija, puteai sa te lovesti rau.
-Multumesc, fata se aseza pe scaun langa Rendo « El e stiam eu, nu pot sa cred ca il revad tocmai acum dupa 2 ani cand am fost separati, si in care am crezut ca l-am uitat » amintirile ii veneau fetei in minte ca un uragan. « Ea e stiam eu, Alina, mi-ai lipsit atat de mult ». Mintile celor doi erau departe, amintirile din trecut le treceau una cate una prin fata ochilor. Dragostea de mult apusa trezea astazi noi sentimente.
-La ce te gandesti ?vocea baiatului o scoase din transa pe Alina.
-La nimic, fata se ridica de pe scaun si se duse pana in spate la Crystal si Jasmyn care statea si se uitau pe geam.
-Ce-ai patit ? Te-ai cretat iar cu Rendo ?
-Nu ,nu ne-am certat. Dar, fata nici nu apuca sa termine propozitia si autobuzul opri brusc caci ajunsesera.
Privelistea era superba, dar era si foarte frig afara, fata tremura din toate incheieturile, Rendo isi dadu jos hanoracul si il puse Alinei pe umeri.
-Multumesc, fata il saruta pe obraz.
-Gata deci acum sa va spun cum veti sta : la etajul 3 vor sta Rendo in camera unu si Alina in camera doi, la eatajul 2 camera unu Crystal, in a doua Therdo, a treia Jasmyn a patra Nik si a cincea Vannesa, iar la etaujul 1 voi sta eu daca avetui nevoie de ceva programul il gasiti la afisier.
Toti plecara in camerele lor, cand ajunsera la etajul 3 Rendo o prinse de mana pe Alina inainte sa intre la ea in camera si o saruta suav.
-Te iubesc, baiatul ramase uimit de faptul ca Alina nu-i raspunse nimic si intra tacuta in camera ei.
Fiori o treceau pe sirea spinarii, afara fulgera si tuna facand crengile copacilor sa se loveasca de geamul camerei. Alina statea intinsa in pat si privea tavanul care era luminat de fulgerele care veneau de afara. « Dupa atat timp inca mai am sentimente pentru el ? De ce a trebuit sa-l revad chiar acum ? ». Pe coridorul din fata camerei se auzeau zgomote ciudate, fata iesi sa vada ce se intampla cand, fu luata prin surprindere de o mana care o trase spre ea si o prinse de mijloc, sarutand-o.
-De ce ai plecat asa mai devreme, baiatul o tine srans in brate.
-Nu stiu ce ma apucat am simtit nevoia sa fiu singura, hai la mine in camera.
Un fulger urmat de un tunet o facu pe fata sa tresara.
-Tremuri, ce ai patit ?
-Mie umpik cam frica, nu stiu de ce.
-Stau cu tine pana adormi, baiatul o saruta pe obraz si o stranse in brate asezandu-se cu e ape pat. Gata dormi sunt aici, nu plec.
Alina se scufunda intr-un somn adanc si se lasa purtata pe taramul visurilor. Rendo incerca sa se ridice si sa se intoarca la el in camera dar fata il tinea de mana si nu vroia sa o trezeasca asa ca sa bagat langa ea in pat, Alina se aseza cu capul pe umril sau.
Dimineata Alina se destepta întâia si il vazu pe baiat langa ea si zambi dulce, sarutandu-l pe obraz si mergand la baie sa se schimbe. Aceasta se imbraca cu o bluza verde si cu o pereche de pantaloni verzi de sport cu fluturasi pe picioarul stang jos. Pana se schimba ea, Rendo se scoate din somn si el si merse sa se schimbe.
Dupa micul dejun Alina urca impreuna cu Crystal in camera.
-Ai admiratori secreti…. !!!
-De ce spui asta ?
-Uite acolo pe masa, un trandafir rosu cu un biletel langa zaceau pe masa.
-‘Vino azi la 19 :30 in spatele cabanei ‘ Ce inseamna asta ? Rendo nu a fost sigur ca nu are de unde sa stie care e floarea mea favorita, nu i-am zis niciodata.
-Pai daca mergi azi la 19 :30 in spatele cabanei vei afla.
-Nu ma duc, nu vreau sa-l insel pe Rendo.
-Dar nu-l inseli, doar mergi sa vazi cine ti-a trimis trandafirul.El nu o sa afle niciodata.
Alina avea uo vaga banuiala cine ar putea fi, dar nu spuse nimic. Iesi afar aca sa se intalneasca cu ceilalti, ca sa vada ce vor face azi.
Cu toti erau deja afar ape banca, fata se aseza intre Rendo si Crystal, care statea langa Therdo.
-Astazi mergem in oras, fiecare merge unde vrea la ora 18 :30 ne intalnim la un restaurant ca sa luam cina.
Toti plecara spre deosebite locuri, Alina merse cu Jasmyn la salon si la shoping, in timp ce Crystal si ceilalti au mers la gradina zoologica a orasului.
Fetele nici nu sesizasera cum zbora timpul, o luara la fuga spre restaurant, unde ceilalti le asteptau deja de 30 de minute.
-Ati ajuns si voi in sfarsit.Va asteptam de juma de ora, Therdo deja era nervos ca le asteptase asa mult pe cele doua.
Dupa ce terminara toti de mancat Crystal o trase pe Alina si ii spuse la ureche ca doar ea sa auda :
-Nu ai uitat de intalnire ?fata nici nu mai isi amintea ca la 19 :30 trebuia sa se intalneasca cu « admiratorul ei secret »
Peste cateva minute era in spatele cabanei, era deja 19:30.
-Vad ca ai venit, fata se intoare si observa ca era nimeni altul decat Daniel, baiatul o prinse de incheietura maini atunci cand fata vru sa plece si o trase spre el, si o saruta.
-Lasa-ma, nu intelegi ca imi faci rau ?
-Alina stai! Dar era prea tarziu fata fugi in camera ei, in timp ce baiatul ramase afara, unde incepu sa ploaie.
Alina plagea, si simtea cum nu mai are aer, parca cineva o strangea de gat. La fel se intampla si cu Daniel, doar ca el stia sa-si ascunda sentimentele. Rendo intra in camera fetei si o vazu plangand, si se apropie de ea, dar aceasta se ridica si iesi ca fulgerul din camera lasandu-l pe baiat singur.
Alina iesi afara, unde il vazu pe Therdo cum statea suparat pe o banca.
-Ce-ai patit ?
-Stii ca ti-am zis ca imi place de o fata? Ei pai cred ca ea e indragostita de altcineva.
-Nu intodeauna e cea ce pare.
-Dar nu mai supor sa o vad in preajma altui baiat, baiatul era nervos picaturile de apa se izbeau cu putere de geamul cabanei.
-Calmeazate, « Nu pot sa cred el e misticul de apa »
-Ce-am facut ?

To be continued
Stiu ca si capitolu asta e limitat da nu am ceface trebea sa va las in suspans :lol:
Sus
crystal
ordinul lui merlin II
ordinul lui merlin II
crystal

MesajTrimis: 13/12/2008 22:43    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

super!super!abia astept continuarea! :-D
Sus
butterfly
Administrator
Administrator
butterfly

MesajTrimis: 04/02/2009 22:42    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Deci in debutantul rand as vrea sa-mi cer scuze de absenta mea de cateva luni :lol: Dar nu am avut idei deloc dar acum sunt plina de idei si am venit cu întâia parte a capitolului 5 urmatoarea parte o pun maine sau poimanie depinde de momentul de care dispun pentru a scrie continuare caci idei am din plin

Capitolul V-partea intai

Fata ii explica totul, pana la cel mai mic detaliu.
-Oau, ce tare, sunt un fel de mega erou, baiatul alerga prin ploaie de colo colo si se prostea.
Din cabana Rendo urmari tot ce se intamplase, si ramase uimit « Se pare ca am mai descoperit un nou mistic, mereu am crezut ca baiatu asta nu poate sa faca nimic, dar se pare ca m-am inselat. » gandi Rendo si un zambet ii aparu pe fata.
-Therdo, stai umpic linistit si ascultama, ce ai aflat acum nu trebuie sa afle nimeni, baiatul dadu din cap ca si cum ar fi spus ca a inteles. Ah eu am intrat in cabana, mi sa facut frig.
Alina intra in cabana si se aseza langa semineu.
-Ce ai patit mai devreme de ai fugit de mine ?
-Ah scuze, dar nu vreau sa vorbesc despre asta acum.
-Dar ce ai patit, de ce esti suparata ?baiatul o lua in brati si o stranse la pieptul lui.
-Vreau sa fiu singura Rendo, sunt confuza nu mai stiu ce simt, fata se dezlipi de el si merse la ea in camera.
Lacrimile fetei ii curgeau in siroaie simtea cum l-ar fi tradat pe cel care il iubea cel mai mult pe lume. Aerul era din ce in ce mai slab si simtea cum camera se strange in jurul ei, amintirile din trecut ii reveneau in minte, ecouri cu intrebari fara raspuns ii invadau mintea, totul era confuz vroia sa-l uite pe Daniel dar nu putea, iar Rendo, el era singurul baiat care o ajutase sa-l uite umpic pe Daniel, si incetul cu incetul se indragosti de el si erau fericiti, pana cand a aparut el, Daniel a facuto sa-si aduca aminte de trecut, de iubirea dintre ei doi, sau ce a mai ramas din ea.
-Unde am gresit ? De ce se intampla totul acum cand sunt si eu fericita ? De ce a trebuit sa apari si sa-mi distrugi viata ?fata striga aceste intrebari dar nu primi nici un raspuns.
In camera alaturata Rendo, statea intins pe pat si privea tavanul gol. « Ah nu o mai inteleg, ce i-am facut de se comporta asa cu mine ? ». Baiatul lasa o lacrima sa se scurga pe obraz, dar o sterse repede. « Oare de ce m-am lasat dus de sentimente ? Nu trebuia sa ma indragostesc, asa am devenit slab vulnerabil. » Rendo simtea cum i se urca sangele la cap si era din ce in ce mai nervos.
Timpul a zuburat extraordinar de repede, era trecut de doisprezece noaptea si Alina inca nu adormise se plimba pe holurile cabanei singura prin intunericul noptii. Fata se hotara sa iasa afara pentru a lua umpic de aer curat.
Era o seară cu luna plina, ploaia se oprise si norii au disparut. Alina se plimba linistita prin gradina, dar ea nu stia ca cineva ii urmareste fiecare pas.
Un barbat se ascundea in copacul ding radina si o urmarea pe fata. Fiecare pas pe care il facea Alina era urmarit de aproape de catre acel barbat misterios. O sageata prinse viteza si se indrepta spre Alina lovind-o din plin in bratul drept fix in centrul cicatricei in forma de fluture. Durerea era din ce in ce mai puternica, fata simtea cum puterile ei se risipesc in adierea vantului, ochii ii erau mai grei cu fiecare minut care trecea, un chip neclar ii aparu in fata si o ridica pe fata de jos ducand-o in camera ei.
Dimineata Alina se trezi cam ametita si umpic nedumerita « Ah cum am ajuns in camera si de ce sunt bandajata la mana eu stiu ca nu m-am bandajat ? Ce se intampla ? » gandi fata in timp ce se indrepta catre locul unde se auzi un zgomot.
-Te-ai trezit deja ? Rendo statea si se uita la Alina.
-Da, aa multumesc ca m-ai adus aseara in camera.
-Nu ai pentru ce, dar ce s-a intamplat ?
-Pai nu prea stiu, o sageata a aparut din copacul din curte si ma lovit in umar, in rest nu mai stiu nimic.
Rendo o imbratisa pe Alina care era foarte ingrijorata pentru ce se intamplase aseara.
-Tu esti bine ?
-Da, sunt ok, nu am patit nimic.
Cei doi coborara la micul-dejun, unde Crystal si Daniel vorbeau despre filmele noi aparute, in timp ce Therdo se indrepta spre Alina si o prinse de mana tragand-o spre el.
-Ah nu mai stiu ce sa fac, nu ma baga in seama parca as fi invizibil.
-Daca nu imi spui de cine iti place nu am cum sa te ajut.
-Pai, oh bine imi place de.
-Uite pe cine avem aici, ce gata ai terminat-o cu Rendo si acum te dai la el ?
-Vannesa taci, nu te baga. Ce te intereseaza ce fac eu ?
-Nu ma intereseaza ce fac fraierii, spuse fata cu un aer superior.
-Ti-a mai spus cineva ca esti o ratata ? Te-am vazut cum dansai parca erai o rata schioapa, pana si o rata danseaza mai bine ca tine, Vannesa ramase fara cuvinte si pleca.
-Hei a mai vazut-o cineva pe Jasmyn de aseara ?
-Nu cred, Crystal probabil e sus in camera.
-Alina cred ca ai uitat ceva, nu mi-ai spus stii tu ce.
-Ha, ce sa-ti spun ? Aaa la aia te referi pai da, oh e ceva complicat, mai bine alta data.
-Hei fiti atenti umpic, am primit un anunt in care suntem anuntati ca, cum sa va spun concursul este anulat din cauza unor probleme tehnice, asa ca peste doua ore plecati de aici.
Cu toti urcara in camerele lor si isi facura bagajele, cele doua ore trecura ca fulgerul, apoi oti se urcara in autocar si plecara spre casa.
Drumul fu lung si obositor dar in sfarsit erau acasa cu toti.
-Ah mie atat de somn abia astept sa ajung acasa si sa ma bag in pat, bucată rea e ca sunt singura acasa, fetelor ce ziceti veniti la mine?
-Oh scuze dar nu pot ma asteapta parintii acasa, i-am sunat si leam zis ca ajung azi.
-Vin eu si asa bunica sigur nu stie ca ajung azi, o sun de la tine si ii spun ca sunt la tine si ca nu vin in seara asta acasa , spuse Jasmyn plictisita.
-Mda deci pe mine nu ma inviti nu ?
-Scuze dar nu esti fata din cate imi amintesc eu, spuse Alina razand. Hai sa mergem, Jas.
Fetele se grabira spre casa.
-Nu raspunzi ?
-La ce sa raspund Jas ?
-La telefon nu-l auzi ca suna ?
-Nici nu am observat stai asa... ‘Alo! Ce? Cum adica e la spital? A bine vin acum…’ Scuze Jas dar trebuie sa plec la spital Anne a fost gasita pe strada plina de sange si nu stiu ce s-a intamplat, spuse Alina cu ochii in lacrimi.
-Nu-i nimic acum fugi eu merg acasa…
Alina o lua la fuga pe strada, dar atunci se impiedica de o piatra si cazu si un portal din care o prietenă inalta blonda cu ochii albastrii ii aparu in fata, ajutand-o sa se ridica.
-Aa tu tocmai ai iesit dintr-o lumina? Ah dar oricum nu conteaza nu am timp trebuie sa pleca..spuse Alina rapid si incercand sa plece, dar soția o prinse de mana si ii spuse:
-Nu trebuie sa mergi nicaieri, acum avem treaba…
-Vocea aceia… tu esti femeia care m-a sunat dar ce se…
Alina nu apuca sa spuna nimic mai mult caci fu trasa prin portalul prin care venise femeia. Cand ajunse de porțiunea cealalta fata ramase uimita un palat masiv din pietre pretioase statea in fata ei umbrind pamantul.
-Acum cred ca pot sa ma prezint eu sunt Elleonor Haruno, sunt matusa ta. Te-am adus aici pentru a te proteja si pentru a te invata tot ce trebuie pentru a deveni viitoarea imparateasa. Acum urmeaza-ma am multe sa-ti povestesc si probabil ca esti obosita si vrei sa te odihnesti, spuse femela bland.

To be continued

A da si va spun ca acest capitol are 2 sau 3 parti :-P
Astept pareri
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Harry Potter -> Fan fiction Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum